Antena Căutare

UEFA nu iartă! Un club uriaș din Italia, aproape de excluderea din cupele europene. Decizia forului fotbalistic care cutremură Serie A

AC Milan, deținătoarea a 7 titluri de Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor este la un pas de a fi exclusă din următoarea ediție a cupelor europene din cauza unor probleme legate de Fair-Play-ul financiar.

Deși a încheiat sezonul de Serie A pe locul 6, poziţie ce duce direct în grupele Europa League, AC Milan riscă sancţiuni radicale din partea UEFA. Echipa lui Rino Gattuso ar putea fi exclusă din Europa, din cauza situaţiei neclare legată de bugetul şi de statutul proprietarilor clubului.

Conform presei din Italia, compania care deţine clubul din Milano, Rossoneri Sport Investment, este suspectată că a făcut investiţii fără să aibă la bază o realitate financiară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Goalitalia anunță că forul european privește cu scepticism dosarul celor de la AC Milan şi consideră că nu există niciun plan concret de refinanţare al clubului. Pe 15 iunie UEFA va da verdictul. Dacă milanezii vor fi exluşi din Europa League, cei de la Atalanta vor merge în grupe, iar Fiorentina va juca în turul preliminar al aceleiaşi competiţii.

Peste 200 de milioane de Euro a investit AC Milan în transferuri sezonul trecut. Pe San Siro au ajuns nume grele, precum Leonardo Bonucci de la Juventus, Andre Silva de la FC Porto, Hakan Calhanoglu de la Bayer Leverkusen, Ricardo Rodriguez de la Woflsburg și Lucas Biglia de la Lazio.

Biletul Zilei 23.05.2018. ”Solistele” de miercuri ne aduc profitul... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa B: Spania, Portugalia, Iran, Maroc + programul me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x