Antena Căutare

Ultimă oră! Gabi Balint a făcut infarct! A fost dus de urgență la Spitalul Fundeni

Gabi Balint a făcut infarct. Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua este supus unei intervenții chirugicale la Spitalul Fundeni din Capitală. 

Update. Gabi Balint a ieșit din operație, la Spitalul Fundeni, sâmbătă, după ce a suferit un infarct miocardic. Primele detalii despre starea lui, aici.

Știre inițială:

Gabi Balint a făcut infarct. Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua este supus unei intervenții chirugicale la Spitalul Fundeni din Capitală.

Gabi Balint, în vârstă de 56 ani, și-a început cariera la Gloria Bistrița. Apoi, a jucat pentru echipa Steaua București, în perioada 1980 - 1990. A făcut parte din super-echipa Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987.

Fostul jucător a jucat pentru echipa națională a României și a bifat 34 de apariții, marcând 14 goluri.

În 1994, Gabi Balint și-a început cariera de antrenor în calitate se secund la naționala României. Ultima echipă antrenata a fost CS U Craiova, în anul 2014.

Decizia Comisiei de Disciplină UEFA: România – Norvegia, fără spectatori... Gabi Balint a ieșit din operație! Primele detalii despre starea lui, după ce a suferit un infarct miocardic! Ce spun med...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x