Antena Căutare

Ultramaratonul vieții lor! Doi sportivi amatori din Constanţa vor alerga de la malul mării, până în cel mai înalt vârf al României, Moldoveanu

Doi sportivi amatori din Constanţa şi-au propus să realizeze o premieră în ţara noastră! Vor alerga de la malul mării, până în cel mai înalt vârf al României, Moldoveanu. Cinci zile va dura cursa lor, la capătul căreia îi aşteaptă satisfacţia unui vis împlinit.

Mai exact 500 de kilometri străbătuţi în cinci zile de alergare intensă, de la malul mării până în cel mai înalt vârf al ţării noastre. Un obiectiv pe care Mihai şi Ştefan vor să-l atingă cu orice preţ. Pentru asta au început antrenamentele intense în urmă cu câteva luni. Săptămânal au alergat între 80 şi o sută de kilometri.

Cei doi sportivi au practicat în ultimii ani tot ce înseamnă mişcare şi aventură. De la maratonism şi ultramaratonism, până la paraşutism, alpinism şi scufundări. Ştiu exact la ce se vor supune în următoarele cinci zile. Vor fi urmaţi în permanenţă de o maşină în care au depozitat tot ce au nevoie.

Tinerii vor să parcurgă circa 100 de kilometri pe zi. Proiectul "De la 0 la Moldoveanu" este o inițiativă susținută din resursele celor doi sportivi. Singurul suport extern primit a fost pentru monitorizarea traseului cu ajutorul unor ceasuri speciale.

Daniele Orsato va arbitra meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020... Tehnicianul Felice Mazzu a fost demis de la echipa lui Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, Genk...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x