Antena Căutare

Un bucureștean a câștigat 370.000 de lei într-o singură zi! În câteva ore i s-a schimbat viața!

Ziua de 13 aprilie 2019 s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din viața unui bucureștean, care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în doar câteva ore. În weekendul trecut, în contul bărbatului au intrat 370.000 de lei

Ziua de 13 aprilie 2019 s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din viața unui bucureștean, care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în doar câteva ore. În weekendul trecut, în contul bărbatului au intrat 370.000 de lei.

Totul a fost posibil datorită inspirației de care omul a dat dovadă. 120 de lei investiți într-un bilet de pariuri sportive și totul a devenit mai roz pentru împătimitul jucător. După câteva ore în care a gândit atent un tichet, câștigătorul a întocmit o listă cu 21 de evenimente sportive, pe care le-a ghicit fără să facă vreo greșeală.

Emoțiile bucureșteanului s-au risipit cu 10 minute înainte de fluierul final al confruntării dintre Feyenoord Rotterdam și Heracles, din Eredivisie, prima ligă de fotbal din Olanda. Atunci, Steven Berghuis a transformat penalty-ul acordat gazdelor, marcând cel de-al treilea gol al duelului încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor din Rotterdam. Românul jucase pe bilet că în respectivul meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri, ceea ce s-a și întâmplat.

Astfel, biletul jucat i-a adus 370.000 de lei sau 80.000 de euro, sumă la care jucătorul nici măcar nu visase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x