Un bucureștean a câștigat 370.000 de lei într-o singură zi! În câteva ore i s-a schimbat viața!

 

Ziua de 13 aprilie 2019 s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din viața unui bucureștean, care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în doar câteva ore. În weekendul trecut, în contul bărbatului au intrat 370.000 de lei.

Totul a fost posibil datorită inspirației de care omul a dat dovadă. 120 de lei investiți într-un bilet de pariuri sportive și totul a devenit mai roz pentru împătimitul jucător. După câteva ore în care a gândit atent un tichet, câștigătorul a întocmit o listă cu 21 de evenimente sportive, pe care le-a ghicit fără să facă vreo greșeală.

Emoțiile bucureșteanului s-au risipit cu 10 minute înainte de fluierul final al confruntării dintre Feyenoord Rotterdam și Heracles, din Eredivisie, prima ligă de fotbal din Olanda. Atunci, Steven Berghuis a transformat penalty-ul acordat gazdelor, marcând cel de-al treilea gol al duelului încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor din Rotterdam. Românul jucase pe bilet că în respectivul meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri, ceea ce s-a și întâmplat.

Astfel, biletul jucat i-a adus 370.000 de lei sau 80.000 de euro, sumă la care jucătorul nici măcar nu visase. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe