Antena Căutare

OFICIAL! Un club important din Liga 1 face anunțul zilei în fotbalul românesc: ”Am primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii”

După ce s-au numit CSMS Iași și, în ultimul sezon, CSM Politehnica Iași, clubul fanion din Copou face astăzi un anunț uriaș pentru fani. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, formația din Iași anunță că din sezonul viitorul se va numi "FC Politehnica Iaşi", vechea denumire a clubului din Copou. Mai mult, formația din Iași își va schimba și sigla.

”Astăzi, 11 iulie 2018, CSM Politehnica Iași a primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii verbale FC Politehnica Iași și, astfel, sezonul 2018-2019 va începe cu adevărata identitate a Politehnicii Iași! A fost un efort al întregii echipe, la inițiativa domnului Horia Sabo. Mulțumim, totodată, domnului Eduard Pascal pentru ajutorul acordat.

De asemenea, dorim ca în cel mai scurt timp posibil să ne recuperăm și palmaresul. Reușita de astăzi este parte din amplul proiect de performanță și imagine națională și internațională pe care echipa reprezentativă a orașului Iași l-a demarat.
Astfel, suporterii ieșeni vor avea prilejul să susțină adevărata și unica echipă alb-albastră.”
se arată în comunicatul postat pe politehnicaiasi.ro

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Politehnica Iași a fost prima echipă a studenților din Iași care a luat ființă la 27 aprilie 1945, sub denumirea de Sportul Studențesc.

Clasamentul celor mai scumpi 10 fotbaliști din istorie după transferul lui Ronaldo la Juventus! Ce loc ocupă portughezul... Franța - Croația, marea finală a Campionatului Mondial din Rusia 2018! Croații caută revanșa pentru Coupe du Monde '98...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x