Antena Căutare

Un fost fotbalist din Premiere League povesteste cum a vrut sa se sinucida

Dean Windass, fostul varf al lui Hull City si Middelsbrough, a acceptat sa vorbeasca desspre depresia ce l-a dus pe marginea prapastiei in urma cu doua luni.

Pe cat de competitivi sunt pe teren sau in arene, pe atat de fragili emotionali pot fi sportivii. Depresia, o tulburare cu frecventa din ce in ce mai mare in randul populatiei, l-a facut pe un fost atacant din Premiere League sa incerce sa-si puna capat zilelor in doua ocazii. De fiecare data a fost salvat de prietena lui.

Este vorba de Dean Windass, fostul atacant al celor de la Hull City si Middelsbrough, cel care a acceptat sa vorbeasca despre gandurile sale suicidale.

"Moartea mi se parea chiar o solutie din moment ce o lume in care n-as mai fi existat le-ar fi usurat viata celor apropiati. Totul a inceput in momentul mortii tatalui meu, cu care nu m-am certat niciodata.

M-am apucat de bautura si starea mea psihica s-a deteriorat constant. Ajunsesem sa imi doresc sa nu ma mai trezesc dimineata, simteam ca nu mai am pentru ce trai.

Intr-o sambata seara am inghitit toate pastilele pe care am pus mana. Nici nu stiu cate am luat sau ce erau. Nu am reusit sa ma omor, m-a salvat Andrea (sotia) cu un prieten. Mi-a fost foarte rau dar depresia nu mi-a trecut. Am varsat atatea lacrimi ca nu cred sa mai fi ramas vreuna.

La doua zile dupa eveniment m-am imbatat si am vrut sa ma spanzur. Daca Andreea nu m-ar fi oprit, acum nu as mai fi acordat acest interviu" a spus Windass pentru un ziar din insula.

Foto: bbc.co.uk

Coman, amendat pentru iesirea de la Chiajna... Romania Under 19, campioana in Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x