Antena Căutare

Un fotbalist a fost arestat pentru ca era tatuat

Cunoscuta drept un paradis financiar pentru fotbalistii pe final de cariera, Arabia Saudita si-a aratat deunazi si cealalta fata. A cunoscut-o un fost jucator de-al lui Gica Hagi la Galatasaray, Juan Pablo Pino, ajuns acum la Al Nassr sub forma de imprumut.

Atacantul columbian de 24 de ani se afla intr-un mall alaturi de sotia sa, insarcinata. Camasa cu maneca scurta pe care o purta a lasat sa i se vada un tatuaj ce-l reprezenta pe Iisus Hristos, ceea ce i-a atras insulte din partea mai multor persoane. Incidentul a atras imediat atentia politiei religioase, insarcinata cu respectarea regulilor in regatul saudit.

"I-au urcat intr-o masina pana cand oficialii de la Al-Nassr au venit sa-i ia. Pino si sotia sa au fost eliberati dupa o scurta detentie. Acum, nevasta lui Pino este foarte speriata si ii cere sotului sa plece din Arabia Saudita. Sefii clubului, in schimb, vor sa-l pastreze si i-au cerut antrenorului Gustavo Costas sa o convinga pe ea sa ramana", relateaza presa locala.

Intr-un comunicat remis de club, Pino si-a exprimat "profunda tristete" pentru ce s-a intamplat si a dat asigurari ca respecta legile tarii. El a precizat apoi ca a achizitionat un costum si pentru sotia sa, pentru ca aceasta sa poata iesi pe strada "intr-un mod respectuos".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Bani aruncati pe nimic! Englezii au cheltuit 21 de milioane de lire pentru a obtine organizarea CM... Retrogradata pentru blaturi, Asteras Tripolis a fost reprimita in prima liga elena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x