Antena Căutare

Un jucător important al Stelei, condamnat la închisoare! Primele reacţii

Forma slabă aratată în meciurile de pregătire nu este singurul lucru care le dă bătăi de cap steliştilor. Recent, un fotbalist cheie al lui Reghecampf a primit o veste proastă

Forma slabă aratată în meciurile de pregătire nu este singurul lucru care le dă bătăi de cap steliştilor. Recent, un fotbalist cheie al lui Reghecampf a primit o veste proastă!

Alexandru Chipciu a rămas în cazier cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins băut la volan. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Braşov în 2011, iar Curtea de Apel a menţinut pedeapsa şi la recurs.

"Procesul şi recursul au avut loc acum mulţi ani şi, între timp, a expirat perioada în care nu am avut dreptul sa conduc. Mai mult, eu mi-am recăpătat deja permisul de conducere si nu mai am nicio problemă. Am informat conducerea clubului cu privire la acest aspect de foarte mult timp", a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al clubului.

"Ştiam de asta, ştiu că a avut nişte probleme. E din trecut. Fiecare are rătăcirile lui, dar de ani de zile Alex este un profesionist", a explicat MM Stoica.

Nebunie în fotbalul românesc! Ce se întâmplă cu echipele care au luat jucători de la Craiova... Începe nebunia Super Bowl! Americanii se pregătesc de cel mai important eveniment sportiv al anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x