Antena Căutare

Un oficial de la FCSB a dezvăluit primul ”11” pe care Nicolae Dică îl va folosi în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 23-a a Ligii 1

FCSB a disputat ieri, în cantonamentul din Spania, al doilea meci de pregătire din stagiul iberic. Într-un duel pe care l-a dominat copios, trupa lui Dică s-a impus cu 3-1 în fața formației antrenate de celebrul Fabio Capello, Jiangsu Suning.

Cu mai puțin de o săptămână înainte de reluarea Ligii 1, Nicolae Dică a decis să înceapă amicalul cu o formulă în care și-au făcut loc majoritarea pieselor grele, semn clar că tehnicianul roș-albaștrilor pregătește ultimele scheme înainte de meciul de campionat de la Mediaș.

Imediat după finalul partidei cu chinezii, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al vicecampioanei, a declarat că echipa din meciul cu Jiangsu va fi cea cu care FCSB va evolua și la Mediaș, sâmbăta viitoare.

”Eu cred că aceasta va fi formula de start pentru partida de la Mediaș, dacă nu vor interveni accidentări și sper să nu se întâmple asta. Adică în centrul defensivei vor juca Găman și Planic pentru că Bălașa a avut acea accidentare și nu este la același nivel. În plus, dacă cei ei vor juca bine în continuare și se vor înțelege, eu cred că vor rămâne și mai departe tot ei, cel puțin la început”, a spus Duckadam, la digisport.

De la FCSB vor lipsi mai multe piese grele, printre care Bălașa, revenit după accidentare, Gnohere, suspendat, și Denis Alibec, nerefăcut complet după o ușoară accidentare.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Jiangsu și, conform lui Duckadam, și cea de la Mediaș:

Niță - Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Dennis Man, Budescu, Teixeira - Florin Tănase

FCSB - Jiangsu Suning 3-1 Au marcat: Budescu '18 '51 '54 / '80

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

GALERIE FOTO. Dinamo a câștigat campionatul! ”Câinii” au făcut spectacol la Galați, la ”Campionii din Oțel”, gala de ret... Lovitură de teatru pe piața transferurilor din Liga 1: Gabi Torje trădează Dinamo pentru o rivală ?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x