Căutare Live

Fabulos! Un român a câștigat 38.000 de lei în doar trei ore! Norocul i-a adus o sumă ireală

Aseară, un bucureștean s-a îmbogățit după ce a cîștigat fabuloasa sumă de 38.000 de lei în decursul a doar trei ore de emoții. Inspirat nevoie mare, bărbatul a avut un noroc incredibil reușind să își rotunjească veniturile considerabil

Aseară, un bucureștean s-a îmbogățit după ce a cîștigat fabuloasa sumă de 38.000 de lei în decursul a doar trei ore de emoții. Inspirat nevoie mare, bărbatul a avut un noroc incredibil reușind să își rotunjească veniturile considerabil.

Totul s-a întâmplat cu ajutorul unui bilet la pariuri pe care acesta l-a jucat cu ocazia semifinalelor Campionatului European de fotbal pentru tineret din Italia. Românul a ghicit scorurile exacte ale partidelor dintre România și Anglia și Franța și Spania.

Cu 20 de lei investiți. pariorul din Capitală a anticipat că Germania va învinge cu 4-2 reprezentantiva României, în vreme ce Spania a zdrobit Franța cu scorul de 4-1.

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe portarul Riccardo Piscitelli, de la Carpi... Presa italiană anunță că George Puşcaş va reveni la Inter dacă Palermo dă faliment...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri