Antena Căutare

Un roman a marcat la debut impotriva lui Napoli

Stefan Popescu a deschis scorul pentru Cesena in meciul de Cupa cu Napoli, desi se afla la primul meci in tricoul alb negru.

Stefan Popescu a avut un debut de exceptie la Cesena. Romanul titularizat in mijlocul liniei mediene desi era mai obisnuit cu flancul stang nu s-a remarcat in prima parte a meciului, insa in minutul 21 a dechis scorul, profitand de o grava greseala in apararea pusa la punct de Walter Mazzari.

Cateva minute mai tarziu s-a accidentat si a iesit in afara terenului pentru a primi ingrijiri medicale, apoi a revenit pe gazon, unde nu a rezistat decat 4 minute, fiind inlocuit de Parolo.

Napoli a intors rezultatul (2-1) prin reusitele lui Cavani si Pandev si s-a calificat in primele 8 echipe ale competitiei.

Popescu are 18 ani si s-a remarcat la un trial organizat la Iasi de o televiziune in colaborare cu o firma producatoare de produse de ras.

A urmat un transfer la Scoala de Fotbal Gica Popescu si plecarea in Italia, la Roma. Echipa lui Lobont l-a cedat in vara trecuta la Cesena, acolo unde a devenit coleg cu Adrian Mutu.

Foto: Intact Images / EPA

Malaga - Real Madrid 0-1 / Ingropati de Caballero... Fata lui Berlusconi l-a tinut pe Pato la Milan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x