Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Uruguay învinge Arabia Saudită și încheie lupta pentru ”optimi” din grupa A

Uruguay învinge greu Arabia Saudită și se califică în ”optimi”! Extrem de zgârciți cu spectacolul fotbalistic, ”celeștii” lui Oscar Tabarez s-au calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale după un succes chinuit, 1-0, cu modesta Arabia Saudită.

Uruguay învinge greu Arabia Saudită și se califică în ”optimi”! La meciul 100 în tricoul naționalei, Luis Suarez a marcat unicul gol al meciului din grupa A, după o eroare uriașă a portarului saudit Alowais în minutul 23.

Uruguay învinge greu Arabia Saudită și se califică în ”optimi”! Grație succesului de azi, Uruguay adună 6 puncte și este deja calificată în optimile de finală. Pentru a evita locul 1 din grupa cu Spania și Portugalia, Uruguay trebuie să învingă Rusia în ultima etapă. Cele două sunt la egalitate de puncte, 6, gazda competiției având un golaveraj superior, 8-1, față de 2-0.

Clasament Grupa A:

  • 1. Rusia 6 puncte (8-1)
  • 2. Uruguay 6 puncte (2-0)
  • 3. Egipt 0 puncte (1-4)
  • 4. Arabia Saudită 0 puncte (0-6)

Programul Grupei A:

14 iunie, ora 18:00 - Rusia - Arabia Saudita 5-0
15 iunie, ora 15:00 - Egipt - Uruguay 0-1
19 iunie, ora 21:00 - Rusia - Egipt 3-1
20 iunie, ora 18:00 - Uruguay - Arabia Saudita 1-0
25 iunie, ora 17:00 - Uruguay - Rusia (Samara)
25 iunie, ora 17:00 - Arabia Saudita - Egipt (Volgograd

........................................................................................................

Uruguay - Arabia Saudită, grupa A de la Campionatul Mondial! Prima grupă a Mondialului s-ar putea încheia după numai două etape. Șansele să se întâmple acest lucru nu sunt mari, ci uriașe! Astăzi, de la ora 18:00, Uruguay e mare favorită să pătrundă în ”optimi” alături de Rusia. Pentru asta, Suarez & co. au o misiune extrem de ușoară: victorie cu Arabia Saudită, una dintre cele mai modeste echipe prezente la turneul final.

Uruguay - Arabia Saudită, grupa A de la Campionatul Mondial. În primul meci de la Mondial, Arabia Saudită a fost distrusă de Rusia, scor 0-5. Dincolo, Uruguay a luptat din greu pentru a învinge Egiptul. Golul izbăvitor a venit în ultimul minut și a fost marcat de un fundaș. Nici Suarez și nici Cavani nu au fost inspirați în meciul de debut.

Uruguay - Arabia Saudită, grupa A de la Campionatul Mondial Astăzi, pe Rostov Arena, Uruguay și Arabia Saudită se întâlnesc pentru a treia oară în istorie. Singurele dueluri de până acum au fost amicale și s-au terminat cu un succes al saudiților și o remiză. În schimb, în duelurile cu echipe asiatice, Uruguay stă perfect: trei victorii din trei meciuri! Dacă învinge azi, Uruguay va bifa pentru prima oară, după 1954, un debut cu două victorii la Cupa Mondială!

Uruguay - Arabia Saudită, grupa A de la Campionatul Mondial! Sud-americanii sunt ultra-favoriți și la casele de pariuri. Cei care pariază pe echipa lui Suarez primesc o cotă minusculă de 1,17. Cine anticipează o surpriză astronomică, adică o victorie a saudiților, primește cotă 21. Și remiza are șanse mici, teoretic vorbind: cotă 8,50!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Uruguay - Arabia Saudită:

URUGUAY XI: Muslera – Caceres, Godin, Gimenez, Varela – Rodriguez, Vecino, Bentancur, Nandez – Cavani, Suarez.

ARABIA SAUDITĂ XI: Al Owais – Al-Harbi, Omar Hawsawi, Osama Hawsawi, Al-Shahrani – Otayf – Al-Muwallad, Al-Jassim, Al-Faraj, Al-Dawsari – Muhannad Assiri.

Clasament Grupa A:

  • 1. Rusia 6 puncte (8-1) - 2 meciuri
  • 2. Uruguay 3 puncte (1-0)
  • 3. Egipt 0 puncte (1-4) 2 meciuri
  • 4. Arabia Saudită 0 puncte (0-5)

Programul Grupei A:

14 iunie, ora 18:00 - Rusia - Arabia Saudita 5-0
15 iunie, ora 15:00 - Egipt - Uruguay 0-1
19 iunie, ora 21:00 - Rusia - Egipt 3-1
20 iunie, ora 18:00 - Uruguay - Arabia Saudita (Rostov-pe-Don)
25 iunie, ora 17:00 - Uruguay - Rusia (Samara)
25 iunie, ora 17:00 - Arabia Saudita - Egipt (Volgograd

OFICIAL: S-a realizat transferul verii din Liga 1! Sumă uriașă încasată de o forță a României pentru un puști de mare vi... Tragere la sorți Europa League! FCSB și Viitorul își află adversarii din tururile preliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x