Antena Căutare

Va mai aduceti aminte de Ronaldinha?

A jonglat cu mingea de 55.198 de ori si a intrat in Cartea Recordurilor. S-a casatorit cu Ronaldo, pe vremea cand acesta era "Fenomen". Gurile rele spun ca si Seedorf i-ar fi tras la poarta. S-a casatorit cu atacantul David Aganzo, de la Hercules. S-a accidentat si s-a lasat de fotbal

In 1997 lumea a aflat de ea. Una bucata brazilianca, Milene Domingues, stabilea un nou record mondial la tinut...mingea! "Picurele", cum le numesc baietii care bat pelota duminica dimineata, in scoala. Pret de 9 ore si jumatate, domnisoara de 1.60 si 58 de kilograme jongla de 55.198 de ori si intra in Cartea Recordurilor. "Brazilienii, tot brazilieni. Adica mingicari", se spunea, chiar daca era vorba despre o brazilianca. Fata, profesionsita, adica evolua la domnisoarele de la SC Corinthians, trupa de renume.

Pe vremea aceea, Ronaldo, primul mare Dintos, se vedea cu Susane Werner. Timpul a trecut si, in 1999, "Fenomenul" se tinea de mana cu...Milene. Atunci lumea a facut legatura..."Nu e cea care tinea mingea..."S-au casatorit, iar domnisoara Domingues a devenit..."Ronaldinha". Pentru ca Ronaldo evolua in Italia, a trecut la ASD Fiammamonza. S-au casatorit, l-au facut pe Ronald. Era celebra, avea un sot celebru, aparea pe coperti celebre, purta haine celebre. Apoi s-a spus ca Seedorf, tovaras cu Dintosul, i-ar fi dat tarcolae. Mai mult, ca i-ar fi tras la poarta in lungile perioada in care starul brazilian, cu picioarele franjuri, se afla prin clinicile de recuperare. Ronaldo a aflat si, cand s-a intremat, a dat divort. Patru ani a durat mariajul lor, pe hartie, pentru ca de facto au dormit doar vreo doi ani in acelasi pat.

Dupa divort s-a recasatorit tot cu un fotbalist!

Ea a incercat sa-l apropie. El a semnat cu Real, Milene a venit la Rayo Vallecano. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului feminin spaniol, undeva la 300.000 de euro. N-a jucat mult, la acea vreme "strainele" nu aveau voie in campionat. A trecut la AD Torrejon apoi si-a incheiat cariera la CF Pozuelo, dupa vreo 300 de meciuri oficiale. Dar nu mai era doamna Ronaldo, intrase intr-un con de umbra. S-a recasatorit cu David Aganzo, fotbalistul de la Rayo si Hercules.

Astazi, ex - "Ronaldinha" participa la emisiuni sportive, comenteaza pentru televiziunile iberice. Are 33 de ani, e tot frumoasa. Si continua sa detina recordul mondial la "picurele".

"Liga Campionilor" in motorsportul romanesc: Raliul Sibiului, a 8-a etapa din IRC... Liga 1, pe locul 34 in lume. Campionatul intern, sub primele divizii din Kuweit si Malaysia, in ierarhia IFFHS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x