Antena Căutare

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!”

Valeriu Iftime a aruncat "săgeţi" către Gigi Becali. Patronul celor de la FC Botoşani a declarat că situaţia de la clubul din Berceni ar fi arătat mult mai bine dacă ar fi fost condus condus de el.

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!”
Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!” | Hepta

Valeriu Iftime nu îl menajează deloc pe Gigi Becali. Cei doi conducători s-au aflat în mai multe polemici în ultimele zile, în contextul transferurilor dintre cele două cluburi.

Iftime a ieşit cu o nouă declaraţie, la numai câteva zile după ce a dezvăluit că Gigi Becali îi este dator cu 300.000 de euro, pentru transferul lui Moruțan la Galatasaray.

Acum, finanțatorul lui FC Botoșani a explicat cum ar fi arătat FCSB cu el la conducere şi Marius Croitoru pe banca tehnică.

„Dacă aș fi acum la FCSB, m-aș distra în România! Ca patron la FCSB, cu lotul lor actual și Croitoru antrenor, la cum gândesc, m-aș distra în campionatul nostru.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Radio Gold FM.

Citește mai multe informații despre acest subiect pe as.ro

Simona Halep a ratat Finala turneului WTA Dubai 2022, după ce a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko. Cu câți bani pleacă ... Simona Halep a coborât patru poziţii în clasamentul WTA. Ce româncă are parte de o ascensiune mare în ierahie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x