Antena Căutare

Vanessa Bryant, prima reacție publică după moartea soțului și a fiicei sale. Imaginea făcută publică e sfâșietoare 

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, nu a făcut nicio declarație publică după ce și-a pierdut soțul și fiica cea mare, însă în urmă cu puțin timp, ea a făcut publică o imagine emoționantă cu cei doi.

Vanessa Bryant, prima reacție publică după moartea soțului și a fiicei sale. Imaginea făcută publică e sfâșietoare  Galerie
Vanessa, prima reacție publică după moartea soțului și a fiicei sale. Imaginea făcută publică e sfâșietoare

Vanessa, soția lui Kobe, e devastată după moartea soțului și a fiicei cei mari, potrivit unei surse, însă ea încearcă să rămână puternică pentru celelalte trei fiice. În urmă cu puțin timp, ea și-a schimbat imaginea de profil de pe Instagram, postând o fotografie în care apar Kobe și Gianna, în timp ce se îmbrățișează și își zâmbesc.

Vanessa Bryant, prima reacție publică după moartea soțului și a fiicei sale. Imaginea făcută publică e sfâșietoare 

Imaginea inedită a fost surprinsă în timpul meciului din Toronto din 2016, când starul NBA s-a retras.

Surse apropiate familiei au dezvăluit că Vanessa e devastată și ”nu poate să termine o propoziție fără să nu înceapă să plângă. Vrea, însă, să-și revină pentru celelelalte fete. Trebuie să fie puternică pentru ele.”, potrivit Daily Mail.

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, devastată de pierderea soțului și a fiicei: ”Nu poate să termine o propoziție fără să nu plângă!”

Cum s-au cunoscut Kobe și Vanessa

Starul celor de la LA Lakers a fost căsătorit o singură dată, cu Vanessa Laine. A cunoscut-o în 1999, pe vremea când ea era dansatoare. Avea 17 ani și s-a îndrăgostit de sportivul care, la vremea respectivă, se pregătea de lansarea primului său album rap.

Bryant a cerut-o de soție în mai 2000, când ea era încă în liceu. Un an mai târziu cei doi au făcut nunta și nu au semnat nici un contract prenupțial.

Cine este soția lui Kobe Bryant. Avea doar 17 ani când s-a îndrăgostit de ea! Ce declarație de dragoste i-a făcut baschetbalistul înainte de a muri! „Te iubesc, mamacita mea!” - Foto

La nuntă nu au venit părinții lui Kobe, care s-au opus acestei căsătorii pe motiv că Vanessa nu are origini afro-americane. Vanessa (37 de ani) și Kobe Bryant aveau împreună 4 fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni). Cei doi au rămas împreună chiar și atunci când Kobe Bryant s-a confruntat cu cel mai mare scandal din viața sa. Atunci, o angajată a unui hotel l-a acuzat de viol, amenințând să-i distrugă reputația. Sportivul a recunocut adulterul, dar a respins acuzațiile de viol. Kobe Bryant și-a spălat numele după ce a recunoscut public că și-a înșelat soția și și-a cerut iertare pentru „rătăcirea” lui.

Renato Kelic şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova... Real Madrid, calificare în sferturile Cupei Spaniei, după 4-0 cu Real Zaragoza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x