Antena Căutare

Reghecampf, suparat dupa infrangerea cu FC Vaslui: "Ne-am batut singuri!"

"Ne-am batut singuri" e verdictul lui Reghecampf dupa infrangerea cu Vasluiul. Moldovenii le-au dat trei stelistilor si au avut si o bara, dar Laurentiu zice ca Marius Sumudica nu l-a surprins.

A plouat cu ocazii ale Stelei la Vaslui! Dani Coman i-a refuzat golul lui Cristi Tanase, iar apoi Raul Rusescu si-a incercat si el norocul, dar portarul Vasluiului a fost mai bun. Mereu pe faza, Gigi Becali a dat ordin, iar Reghe a executat. Tanase, Chipciu si Adi Popa au fost titulari.

Coman a avut emotii la al doilea sut al lui Rusescu. MM l-a luat la suturi pe Chipciu, dupa gol, iar mijlocasul Stelei a inceput sa rateze. Singur cu Coman, n-a reusit sa o trimita in poarta, iar cand portarul Vasluiului n-a mai putut face nimic, moldovenii au fost salvati de bara.

Ndoye era sa strambe transversala cu o bomba de la 35 de metri. Dupa golul lui Sanmartean, Celeban a nimerit si el transversala. Fostul dinamovist Marius Niculae l-a innebunit pe Sumudica. A inchis tabela la 3 la 1.

"Am reusit sa ne batem singuri, pacat ca am pierdut un meci pe care l-a controlat", a spus Laurentiu Reghecampf dupa meci.

foto: GSP.ro

Cristi Minculescu a renuntat la muzica, ramane cu cealalta mare iubire, Universitatea Craiova... Masinile sport, interzise jucatorilor tineri de la Manchester United. Vezi aici de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x