Antena Căutare

Vătăjelu: „Se pare că din meciul tur nu am învăţat nimic”

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat, joi seară, după calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa, că formaţia sa primeşte goluri uşor şi nu este bine că a încasat şase goluri în trei meciuri.

“Era important să ne calificăm. Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că ne-am relaxat. Luăm goluri extraordinar de uşoare. Se pare că din meciul tur nu am învăţat nimic. Dar să luăm şase goluri în trei meciuri nu e bine deloc. Trebuie să ne concentrăm mai mult”, a spus Vătăjelu la Look Plus.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul doi preliminar al Ligii Europa, învingând cu scorul de 3-2 echipa azeră FC Sabail, acasă, în manşa secundă a primei runde preliminare. În tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni.

Joi, la Craiova, au marcat Cicâldău ’28, Vătăjelu ’54 şi Fortes ‘90 pentru gazde, respectiv Ramazanov ’67 şi Duventru ’69 pentru oaspeţi.

Universitatea Craiova a obţinut o victorie cu scorul de 3-2 şi în prima etapă a Ligii I, pe teren propriu, în meciul cu Academica Clinceni.

Sursa : news.ro

Liga Europa: Zalgiris a fost eliminată de Honved în preliminarii. Antal a marcat un gol pentru echipa sa... Florin Tănase: „Dacă vine o ofertă importantă, l-aş ruga pe domnul Becali să mă lase să plec”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x