Căutare Live

Veste buna pentru Raul Rusescu! Sevilla si Manchester City s-au inteles in privinta transferului lui Negredo

Raul Rusescu a scapat de cel mai important nume din ofensiva celor de la Sevilla! Sefii clubului s-au inteles cu Manchester City in vederea cedarii lui Alvaro Negredo in Premier League

Cu Helder Postiga si Gameiro in pole-position pentru un transfer, sansele lui Rusescu de a prinde un loc de titular in atacul Sevillei par din ce in ce mai mici. Totusi, postul supra-aglomerat ar putea pierde un nume greu: Alvaro Negredo.

Spaniolii s-au inteles cu Manchester City pentru vanzarea lui Negredo, jucator pentru care vor plati aproximativ 28 milioane de euro. Varful de 27 ani este vazut drept un inlocuitor ideal pentru Carlos Tevez, plecat la Juventus Torino, in aceasta vara.

Rusescu ar avea o sansa in plus in banda dreapta, acolo unde Sevilla s-a despartit de Jesus Navas, plecat tot la Manchester City.

VIDEO: Isterie la Madrid! Fanii lui Atletico au intrat pe teren la prezentarea lui David Villa... Madridul intra in era lui Ancelotti! Duminica, 21 iulie, GSP TV transmite, in direct, Bournemouth-Real...
Ultimele știri