Antena Căutare

Vești proaste despre Pele. Starea lui de sănătate s-a agravat după ce a fost internat cu o infecție respiratorie. Ce se întâmplă

Pele, legenda fotbalului brazilian, "nu mai răspunde la chimioterapie” în lupta sa împotriva cancerului de intestin, anunţă presa braziliană. Potrivit sursei citate, starea de sănătate a marelui fotbalist s-a agravat după ce zilele trecute a fost internat din cauza unei infecții respsiratorii.

colaj de imagini cu pele pe terenul de fotbal, in tinerete Galerie
Pele, legenda fotbalului brazilian, "nu mai răspunde la chimioterapie” în lupta sa împotriva cancerului de intestin, anunţă presa braziliană. Potrivit sursei citate, starea de sănătate a marelui fotbalist s-a agravat după ce zilele trecute a fost internat din cauza unei infecții respsiratorii. | Profimediaimages.ro

Pele nu se simte bine, anunță presa din Brazilia. Fostul fotbalist a fost internat zilele trecute din cauza unei infecții respiratorii. La două zile de la acest moment, el dădea asigurări că se simte bine și că starea lui este stabilă.

Vineri, 2 decembrie 2022, spitalul anunţa că Pele este tratat cu antibiotice şi reacţionează adecvat la tratament.

“Pacientul, care rămâne într-un salon normal, este în stare stabilă, cu o îmbunătăţire generală a stării sale de sănătate”, se arăta într-un comunicat al spitalului din Sao Paulo.

De asemenea, și Pele posta un mesaj în care îi liniștea pe cei care s-au îngrijorat după anunțul că a fost internat în spital.

Citește și: Confederaţia Braziliană de Fotbal a dezvelit o statuie a lui Pele, pentru a marca 50 de ani de la Cupa Mondială câştigată de selecţionata cariocas în 1970

“Prieteni, sunt în spital pentru controlul lunar. Este mereu plăcut să primesc mesaje pozitive. Îi mulţumesc Qatarului pentru omagiu şi le mulţumesc tuturor celor care îmi transmit energii pozitive”, a notat Pele pe Facebook la scurt timp după anunțul medicilor.

Se pare că de atunci lucrurile s-au înrăutățit și corpul lui Pele e tot mai slăbit. Acum, o publicație din Brazilia transmite că legenda fotbalului brazilian nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie.

Starea de sănătate a lui Pele s-a agravat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

Pe 3 decembrie 2022, publicația Folha de Sao Paulo a anunţat că Pele nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie la care a fost supus din septembrie anul trecut pentru a-şi trata cancerul intestinal.

Jurnaliştii au spus că acum se află în îngrijiri paliative şi nu va fi supus unor teste sau tratament invaziv. Îngrijirile paliative sunt pentru pacienţii cu boli sau afecţiuni care pot pune viaţa în pericol şi îngrijirea de la sfârşitul vieţii.

Pele a fost internat miercuri, 30 noiembrie 2022, pentru o infecţie respiratorie, iar vineri, 2 decembrie 2022, şi-a anunţat fanii că se simte bine. Fostul fotbalist are 82 de ani.

Citește și: Pele neagă că suferă de depresie şi că trăieşte retras

Un cunoscut tenismen susține că a găsit dovada nevinovăției Simonei Halep, în scandalul dopajului. Ce dovezi a prezentat... Decizie uriașă în cazul de dopaj al Simonei Halep. Cum a ajuns substanța interzisă în organismul tenismenei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x