Antena Căutare

Vezi lotul echipei nationale pentru disputele cu Bosnia si Brazilia!

Selectionerul Razvan Lucescu a decis aseara ca 14 jucatori sa se prezinte la reunirea echipei nationale a Romaniei in perspectiva jocurilor cu Bosnia din preliminariile EURO 2012 (3 iunie, 21:00, stadionul Giulesti), Brazilia (8 iunie, 3:50, ora Romaniei, la Sao Paulo) si Paraguay (11 iunie, 23:00, ora Romaniei, la Asuncion), ultimele doua fiind jocuri amicale.


Portari:
Costel Pantilimon (Poli Timisoara), Silviu Lung ( U Craiova)

Fundasi: Cornel Rapa (Otelul Galati), Gabriel Tamas (WBA), Paul Papp (FC Vaslui)

Mijlocasi: Liviu Antal, Gabriel Giurgiu (ambii, Otelul Galati), Gabriel Muresan (CFR Cluj), Dan Alexa, Alexandru Bourceanu (ambii, Poli Timisoara), Lucian Sanmartean (FC Vaslui)
Atacanti: Bogdan Stancu (Galatasaray), Adrian Mutu (AC Fiorentina) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart)

Vineri sunt asteptati Cristian Sapunaru (FC Porto) - invoit dupa ce a jucat doua finale (UEFA Europa League si Cupa Portugaliei) in patru zile, Razvan Rat (Sahtior Donetk) - care va disputa miercuri, 25 mai a.c., finala Cupei Ucrainei, precum si jucatorii de la Dinamo si Steaua, protagonistele finalei Cupei Romaniei-Timisoreana, programata tot pe 25 mai, la Brasov. Numele acestora vor fi anuntate la putine ore dupa incheierea meciului.

luni, 30 mai, va sosi si Dorin Goian (US Citta di Palermo), calificat, dupa cum se stie, in finala Cupei Italiei.

In total, lotul Romaniei va cuprinde 24 de jucatori. Marti, 24 mai, la ora 13.00, selectionerul Razvan Lucescu va sustine o conferinta de presa, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, antrenamentele (primul, in dupa-amiaza aceleiasi zile, de la ora 17.00) urmand sa se desfasoare la Centrul de Fotbal al FRF de la Buftea.

Sursa: frf.ro

FOTO! Parasutism cu femei frumoase la Cupa Ordinul Smaranda!... F1: Aripa mobila spate, interzisa in tunelul de la Monte Carlo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x