Antena Căutare

Spectaculos! Naționala feminină de handbal a României scrie istorie la Campionatul European! Norvegia este umilită de româncele noastre

Echipa feminină de handbal a României este campioană! A reușit să învingă în ultimul meci din faza grupei D a Campionatului Europeam de handbal feminin echipa Norvegiei cu scorul 31-23.

Performanță fără egal! Echipa națională de handbal feminin a României câștigă învinge echipa Norvegiei după un meci perfect! Felicitări, România este mândră de voi!

România a reușit o victorie incredibilă cu Norvegia în ultimul meci din faza grupei D a Campionatului European de handbal feminin din Franța. Handbalistele au reușit să câștige cu scorul de 31-23, spune antena3.

Cele care au marcat pentru România au fost Neagu 11 goluri, Chiper 5, Geiger 4, Buceschi 4, Pintea 4, Udriştoiu 1, Ardean Elisei 1, Laslo 1, iar de la echipa nordică s-a remarcat Kristiansen 5 reuşite.


În urma rezultatului, România, calificată anterior în grupa principală 2, încheie grupa preliminară D pe primul loc, cu 6 puncte în clasament.

CE handbal: România învinge campioana europeană Norvegia şi merge în grupa principală 2 cu 4 puncte... Cine este cu adevărat Iulia Dumanska, „minunea blondă” din poarta echipei de handbal a României!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x