Antena Căutare

VIDEO! Arpad Paszkany: "Arbitrajul romanesc e mai prost decat fotbalul"

Patronul lui CFR Cluj i-a raspuns lui Ion Craciunescu, cel care declarase ca Tudor a avut un arbitraj bun in Gruia in partida cu Dinamo si ca nu va aduce arbitri straini.

„Echipele romanesti de club nu se pot compara cu cele de afara, nici macar cu cele din fostul bloc comunist, pentru ca nu au un buget pe masura acestora. Sunt formatii din Rusia, din Turcia care au avut performante mari in Cupele Europene. Insa la arbitri nu e nevoie de bugete pentru a face performanta, ci doar de valoare. Au fost brigazi din tari modeste, care au intrat in primele 10 ale lumii. Romani nu am vazut pe acolo. De aceea spun ca arbitrajul romanesc este sub fotbalul romanesc" a inceput Paszkany atacul.

Patronul lui CFR Cluj nu accepta explicatiile lui Ion Craciunescu, dar il intelege cand isi apara arbitrii pe care ii deleaga: „I-am spus ca daca cumva crede in reincarnare, intr-o viata anterioara a fost avocat. Nu am cum sa accept ce mi-a spus. Daca o echipa romaneasca in Cupele Europene ar fi primit impotriva ei un asemenea penalti, cum ar fi comentat domnul Craciunescu. Suntem singura echipa care a primit un gol care n-a fost gol. In sezonul trecut, faza a fost mult mai clara ca cea de sambata si atunci s-a validat. La fel si la penalty-ul lui Liviu Ganea: daca orice tinere de tricou in care este 11 metri (indiferent daca aceasta impiedica jucatorul sa atace sau nu mingea), atunci noi trebuia sa avem 9 penalti-uri si Dinamo 4. Sa spuna arbitrul: „Fratilor, chiar daca ne facem de ras si se termina meciul 9 la 7 sau 14 la 10 suntem consecventi: va atingeti in careu, dam penalty". Altfel, este foarte greu sa antrenezi un jucator de fotbal in regim de baschet." a spus oficialul din Gruia.

Paszkany sustine ca nu-l incalzeste cu nimic posibila suspendare a lui Alexandru Tudor: „Pe mine nu ma incalzeste ca Tudor este sau nu este suspendat, pentru ca punctele nu mi le mai da nimeni inapoi. Asa am facut si cu Petrolul si am pierdut alte puncte. E prea mult. Asa, alibi putem gasi si la hoti si la criminali. Eu nu vreau sa il suspende pe Tudor, dar daca cei in masura sa-i analizeze prestatia neaga evidentele, avem o problema, tendinta va continua."

Intrebat pe final „pentru cati arbitri ar baga mana in foc ca sunt corecti", finantatorul visiniu a evitat cu o gluma subiectul: „Prefer sa nu raspund, pentru ca mai vreau sa castig niste meciuri."



Foto: gsp

FCM Tg Mures - Rapid 0-2 \ Trombetta revine in campionatul intern cu o infrangere... Lucian Bute: "Nu ma sperie nimeni!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x