Antena Căutare

VIDEO! Bataie la derby-ul Dinamo - Steaua la rugby

Derbiul Dinamo-Steaua la rugby s-a lasat cu bataie. Din fericire, rugbistii si-au ratat tintele cand au dat cu pumnul. La rugby a castigat Steaua, cu 14-6. Dinamo are sanse doar teoretice sa prinda play-off-ul, cu trei etape inainte de finalul sezonului regulat.

Ies scantei la derbiul Steaua - Dinamo si la rugby. Stelistii si dinamovistii au facut scandal. Dinamovistul Tasca l-a luat de gat pe stelistul Ianos, care l-a ratat, din fericire, pe rival, cand a dat cu pumnul.

La rugby Steaua a castigat derbiul. Patrascu a dat singurul eseu al meciului in final, iar stelistii s-au impus cu 14-6. Steaua e deja calificata in semifinale. Nu mai poate pierde locul doi. Dinamovistii nu se mai gandesc la primele patru locuri, care duc in play-off.

Ocupanta locului patru, Timisoara a batut cu 61 la 13 pe CSM Bucuresti. Timisorenii au dat noua eseuri. Campioana Baia Mare s-a distrat cu echipa de pusti a Aradului, pe care a batut-o cu 53 la 0.



VIDEO! Gardos s-a rupt la nationala... Cosmin Contra: "Grupa de calificare la Mondial e mult mai grea decît cea de acum"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x