Căutare Live

VIDEO EMOŢIONANT! Eusebio, ultima vizită pe Da Luz! Portughezii şi-au luat adio de la fostul mare fotbalist

Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu marelui Eusebio. Chiar şi rivalii de-o viaţă ai Benficăi au venit la statuia acestuia, cu fulare cu Benfica, lumânări şi multe, multe lacrimi

Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu marelui Eusebio. Chiar şi rivalii de-o viaţă ai Benficăi au venit la statuia acestuia, cu fulare cu Benfica, lumânări şi multe, multe lacrimi!

Înainte de a pleca definitiv din această lume, Eusebio a făcut o ultima vizită pe stadionul Da Luz! Sicriul cu corpul neînsufleţit al marelui fotbalist a fost depus la mijlocul terenului pentru ca, la final, să facă turul arenei în aplauzele spectatorilor.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Observator Special: Calisthenics, alternativa mersului la sală!... VIDEO: Golul zilei vine din Israel! Foarfecă de senzaţie la meciul Maccabi Tel Aviv-Maccabi Haifa...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri