Antena Căutare

VIDEO! FC Timisoara - Dinamo 4-1 / Uhrine, regrete ma?

Intr-un meci din ultima etapa a campionatului, FC Timisoara a invins-o fara drept de apel pe Dinamo, aflata mai mult cu gandul la finala Cupei.

Finalul meciului de la Galati i-a gasit pe jucatorii timisoreni la pamant si la propriu si la figurat, iar pe Dusan Uhrin cu fata unui liliputan trimis in interes de serviciu in Patagonia. Intrebat de ce nu a facut mai devreme schimbarile la Galati, cehul a replicat ca se temea de o accidentare care sa il oblige sa joace in 9 jucatori de camp.

In schimb le-a facut in meciul cu Dinamo. In locul indolentului Zicu l-a pus pe Iulian Tames, iar in avanposturi l-a titularizat pe Nikolic langa Goga, probabil cel mai disputat jucator din prima Liga. La inchidere, langa Bourceanu a fost pus Cisovsky, un jucator mult mai tolerant cu gambele adverse.

Si rezultatele nu au intarziat sa apara. Era minutul 14 cand Bourceanu a executat un corner de pe stanga, iar Luchin a trimis din apropiere in plasa lui Naumovski. Timisorenii puteau sa-si dubleze la scurt timp avantajul, dar Tames, Goga, si Nikolic au ratat de putin tinta.

Singurul compartiment in care Uhrin nu a facut modificari fata de meciul de la Galati a fost cel defensiv si acesta l-a tradat la jumatatea primei reprize: Torje a centrat din stanga iar Tucudean, nemarcat, a trimis din careu fara sperante pentru Pantilimon. Astfel cei mai fluierati oameni de pe teren (Torje pentru trecutul timisorean, iar Tucudean pentru cel de aradean) au reusit sa egaleze.

Incurajati de public dar si de rezultatul de la Severin, alb violetii au preluat conducerea prin jucatorul providential pentru ei astazi: Nikolic a profitat de o balbaiala a fundasilor centrali si a trimis printre picioarele lui Naumovski pentru 2-1. Varful timisorean a realizat dubla la 14 minute de la reluare, cand la o pasa a lui Bourceanu, Rubio l-a lasat sa preia si sa suteze nestingherit.

Tot sarbul a fost si la originea celui de-al patrulea gol al banatenilor: a scapat pe partea noului intrat Bordeianu, a centrat cu exteriorul la coltul lung, iar de acolo Ignjatevic l-a invins din nou pe portarul dinamovist. 4-1 si spectatorii de pe Dan Paltinisanu se intrebau de ce favoritii nu au reusit acelasi joc si la Galati.

Cu aceasta victorie, FC Timisoara face 66 de puncte si isi consolideaza locul al doilea, cel care ii permite sa evolueze in preliminariile Ligii Campionilor. Desi in ultimul tur vor intalni o echipa clasata pe locurile 3 sau 4 in campionatele puternice, totusi in cazul unui prim adversar abordabil, alb-violetii s-ar putea califica in grupele Europa League.


Echipele:

Poli: Pantilimon - Luchin, Ghionea, Cisovski, Sepsi - Bourceanu, Burca, Tames(85' Magera), Ignjatijevic - Goga (74' Zicu), Nikolic (80' Axente)
rezerve: Lepmets, Curtean, Axente, Magera, Helder, Zicu, Ricketts

Dinamo: Naumovski - Rubio, Grigore, Moti, Diabate (68' Bordeanu) - Toje, Kone, C. Munteanu, Alexe - Tucudean (75' L. Ganea), Danciulescu (68' Bakaj)
rezerve: Ciuca, Bordeanu, Bakaj, Patrascu, L. Ganea, Vl. Munteanu, Mehmedovic

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO:

min 4: lovitura libera din partea dreapta, Luchin reia imprecis

min5: Nikolic este lansat in adancime, il depaseste pe Grigore, dar suteaza slab, permitandu-i lui Naumovski sa retina

min 14: GOOOL FC Timisoara 1-0: Bourceanu executa un corner de pe partea stanga si Luchin reia din 6 metri fara speranta pentru Naumovski



min 17: Goga suteaza de la distanta cu exteriorul, putin peste poarta dinamovista

min 19: Tames trage de la 25 de metri, mingea trece peste poarta

min 23: Nikolici dribleaza in partea stanga a careului mare, suteaza in cros dar mingea trece putin pe langa butul din dreapta portii lui Naumovski



min 26: GOOOL Dinamo 1-1: Torje centreaza de pe dreapta iar Tucudean, nemarcat, trimite o lovitura de cap la coltul lung, Pantilimon neavand nici o reactie



min 28: Goga suteaza de la 20, dar Naumovski respinge

min 37: GOOOL FC Timisoara 2-1: Indecizie a fundasilor centrali dinamovisti la o pasa a lui Tames, mingea ajunge la Nikolic, care trimite printre picioarele lui Naumovski si isi aduce echipa in avantaj



min 39: sutul de la distanta al lui Catalin Munteanu este prins fara probleme de Pantilimon

min 44: centrare de pe stanga dreapta a lui Torje, insa Danciulescu rateaza intalnirea cu mingea

REPRIZA a II-a

min 47: Torje executa periculos o lovitura libera de la 20 de metri dar zidul timisorean deviaza mingea peste poarta.

min 53: Torje patrunde in viteza pe partea dreapta a apararii alb-violete, centreaza in forta in fata portii, dar Tucudean nu poate relua in plasa

min 59: GOOOL FC Timisoara 3-1: Bourceanu trimite o pasa in adancime pentru Nikolic, varful timisorean profita de pasivitatea lui Rubio si a lui Grigore, preia si realizeaza tripla.



min 71: Tames il lanseaza pe Ignjatevic dupa un carambol la mijlocul terenului, sarbul scapa singur cu Naumovski dar portarul dinamovist are o interventie providentiala.

min 77: GOOL FC Timisoara 4-1: Nikolic centreaza cu exteriorul de pe partea dreapta si Ijnjatevic, liber in marginea careului, reia plasat la coltul lung.



min 91: Catalin Munteanu intercepteaza la mijlocul terenului, patrunde spre careul de 16 m timisorean dar trimite putin pe langa poarta

F1, MP al Spaniei: Pole postion pentru Mark Webber... Bihorul, lider in extremis. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x