Antena Căutare

VIDEO! Ion Craciunescu: „Nu exista echipe avantajate in campionat”. Il crezi?

Presedintele CCA i-a raspuns lui Dumitru Dragomir, cel care sustinuse ca in prima liga sunt trei echipe avantajate constant.

„Cei ce gresesc trebuie sa si le asume, pentru ca erorile lor au reverberatii puternice intr-un moment in care credibilitatea noastra are de suferit.

Probabil ca Dragomir are cunostinte de la DNA ca arbitrii fura si sa vina sa ni-i spuna. Asa cum noi aratam cu degetul conducatorii si observatorii ce incearca sa intervina la arbitrii, la fel ar trebui si altii sa vina sa ne arate cine nu-si face treaba dintre noi.

Eu nu stiu care sunt cele trei echipe de fotbal avantajate, nu cred ca sunt asemenea echipe. Oricum eu nu m-am dus sa-i spun unui central: Vezi ca scorul greselilor impotriva unei formatii e 11-6. Du-te tu si fa 11-10!" a spus presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Craciunescu a facut referire si la situatia delicata a lui Cristian Nica, aceea de a fi atat angajat al unui club dar si arbitru in acelasi timp: „Meseria de arbitru nu exista in nomenclatorul de meserii. Ne confruntam cu o situatie inedita. Daca e o interdictie pentru antrenori sa fie arbitrii, am putea pune si noi reciproca".



Foto: Hepta

VIDEO! Cristi Nica: "Am fost angajat al Astrei"... Deaconu: "Eu nu am vazut faza, dar Nica mi-a strigat in casca: «penalty! penalty! penalty!»"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x