Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO: Marius Șumudică a explodat după meciul cu Galatasaray: ”Priviți! A văzut o țară întreagă.” Imagini incredibile din Turcia

Seria rezultatelor bune obținute de Marius Șumudică alături de micuța echipă Kayserispor a rămas o amintire. Echipa românului a ajuns la două eșecuri consecutive în Superliga și a căzut până pe locul 6 în clasament. Eșecul de ieri, 1-3 cu Galatasaray, l-a înfuriat pe tehnicianul român, cel care a făcut din nou spectacol.

După 1-4 în tur, Șumudică, Săpunaru, Lung Jr. & co. au fost puși din nou la respect de granzii Turciei. Cu toate acestea, înfrângerea cu trupa lui Terim nu i-a picat deloc bine lui Marius Șumudică, însă nu din cauza jocului, ci a arbitrajului. Tehnicianul lui Kayserispor l-a atacat pe celebrul arbitru turc Cuneyt Cakir, la finalul partidei de luni seara.

În stilu-i caracteristic, vorbind o portugheză nu prea ortodoxă, Șumudică a acuzat în termeni duri primul gol al oaspeților, reușit de Derdiyok după un ofsaid evident.

”În primele 15 de minute, cu ajutorul arbitrului, Galatasaray a luat un avans de două goluri. N-am spus nimic despre arbitrii până azi. Nu pot spune că am jucat foarte bine. Galatasaray sunt o echipa mare, dar toți au văzut că a fost ofsaid un metru la primul gol. Nu e posibil! Fault la Umut, uite demonstrația, a văzut o țară întreagă! Cum nu a văzut?

Cuneyt Cakir este cel mai bun arbitru din Turcia! Cum să nu vezi așa ceva? Vreau să fiu respectat, nimic mai mult!”, a tunat fostul antrenor al Astrei Giurgiu (sursa Sabah.com.tr)

După 18 etape din acest sezon, echipa lui Şumudică se află pe locul 6 cu 30 puncte, la 9 de liderul Istanbul Basaksehirspor. Pentru formația pregătită de Șumudică, la care evoluează Silviu Lung Jr., Cristian Săpunaru, Rick Boldrin şi William de Amorim urmează un meci din sferturile de finală ale Cupei Turciei cu Akhisar.

Recomandari