Căutare Live

VIDEO: Messi e zeu și în ”casa” lui Ronaldo! Sub ochii lui Hațegan, un fan a intrat pe teren la meciul Sporting-Barcelona și a uimit asistența

”Întâmpinat” pe Jose Alvalade de chipul idolului local, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a trăit aseară, în timpul meciului Sporting - Barcelona, un moment special.

Pe tărăm portughez, în ”casa” eternului său rival de la Madrid, Lionel Messi a fost tratat ca un rege de un fan local. Chiar în timpul meciului de Liga Campionilor, un tânăr suporter lusitan a pătruns pe gazon pentru a-i săruta gheata stângă.

Mulți se așteptau ca fanul să aibă alt gest față de Messi, însă acesta a pătruns în viteză pe teren și alergat direct către Messi, apoi s-a lăsat în jos și i-a sărutat gheata stângă. ”Centralul” român Ovidiu Hațegan a oprit jocul atunci când suporterul a pătruns pe teren și a așteptat ca oamenii de odine să îl îndepărteze, înainte să fluiere reluarea.

Omul primei etape din Europa League, OUT din echipa de start ? Echipa probabilă a celor de la FCSB în meciul cu Lugano... Real Madrid mai dă o lovitură! Campioana Europei a convins un star să-l refuze pe Mourinho și să rămână pe ”Bernabeu”...
Ultimele știri