Antena Căutare

VIDEO! Porumboiu negociaza cu Copos pentru a prelua Rapidul

Dezvaluirea a fost facuta de Gigi Becali la emisiunea Contraatac de la GSP TV.

Intrebat de Silviu Tudor Samuila despre Steaua, Gigi Becali nu a dorit sa dea foarte multe detalii despre ros-albastrii dar a dezvaluit stirea sezonului: Adrian Porumboiu doreste sa preia Rapidul.

Negocierile dintre finantatorul lui FC Vaslui si George Copos sunt avansate, valoarea oficiala a tranzactiei fiind de 9 milioane de euro. Patronul stelist a declarat ca nu aceasta este suma totala pe care moldoveanul o va plati, pentru ca clubul are datorii de 25 de milioane la firmele lui Copos. Prin urmare, Rapidul ar putea fi cedat contra sumei de 35-45 de milioane.

In cazul finalizarii tranzactiei, antrenor ar ramane Razvan Lucescu, iar in postura de presedinte ar urma sa revina Dinu Gheorghe.

Becali l-a avertizat pe Porumboiu sa fie foarte atent la ce acte semneaza, pentru a nu pati ca Taher in 2008, atunci cand finantatorul din Orient a si investit dar a si ramas fara actiuni.



In aceeasi emisiune, Adrian Porumboiu a intervenit si a negat cele spuse de Gigi Becali.

Foto: Hepta

Victor Becali "Chivu nu se mai intoarce la nationala nici daca sunt eu antrenor!"... Deschamps critica atitudinea jucatorilor din prezent: "Pe vremea mea ridicam mana ca sa vorbim"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x