Antena Căutare

VIDEO! Steaua - Otelul Galati 2-1/ Debut cu dreptul pentru Ilie Stan

Ilie Stan a debutat cu o victorie pe banca Stelei, pe teren propriu, impotriva campioanei Otelul Galati, scor 2-1, intr-un meci disputat la Buzau. Florin Costea a adus cele trei puncte ros-albastrilor, reusind sa inscrie in minutele de prelungire. Otelul a deschis scorul prin Punosevac(14), iar Nikolic a restabilit egalitatea din penalty(61).


Ocaziile la poarta lui Grahovac au intirziat sa apara, abia in minutul 41 inregistrindu-se cea mai mare de sansa de gol pentru elevii lui Ilie Stan. Tibi Balan a reluat din foarfeca de la 11 metri, lateral dreapta, insa mingea a trecut milimetric pe linga poarta.

Tatu a avut sansa de a aduce Steaua in avantaj in minutul 82, la o interventie hazardata a lui Grahovac, dar lobul sau de la 35 de metri a fost scos incredibil de pe linia portii de Sergiu Costin, cu o executie din plonjon, pe spate. Cand nimeni nu se mai astepta, Florin Costea a marcat primul sau gol in tricoul Stelei si a adus toate cele 3 puncte pentru formatia ros-albastra.

Au evoluat echipele:

Steaua: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - Balan (Rusescu '69), Prepelita (Fl. Costea '77), Bourceanu, Tanase - Tatu, M. Costea (Nikolici '45). Antrenor: Ilie Stan.

Otelul Galati: Grahovaci - Skubici, Perendija, Sg. Costin, Salageanu - Neagu, Giurgiu - Iorga (L. Bus '65), Viglianti, Frunza (Pena '77) - Punosevaci (Filip '86). Antrenor: Dorinel Munteanu.



VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE:

GOOOL Steaua, 2-1, min 90+3: Nikolici recentreaza in fata portii, iar Florin Costea marcheaza din voleu de la 8 metri



min. 82:




min. 73:


GOOOL Steaua, 1-1, min. 61: Nikolic restabileste egalitatea din penalty. Tanase cade in careul advers si se acorda penalty.



min. 54:


A inceput repriza secunda



min. 42:




min. 38:


min. 20:


GOOOL Otelul, 1-0, min. 14: Punosevac deschide scorul cu noroc dupa ce deviaza in poarta sutul lui Iorga



min. 11:




min. 5:


min. 2:
CFR Cluj pierde doua puncte pe teren propriu si acuza arbitrajul: 1-1 cu Petrolul... Vointa Sibiu - Rapid 0-1/ Victorie controversata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x