Antena Căutare

VIDEO! Uluitor: A doborat recordul pentru cea mai inalta lovitura la cosul de baschet - 98 metri inaltime!

Cu mult noroc si agilitate, un pusti de 20 de ani din Australia a reusit sa inscrie un cos de la impresionanta inaltime de 98 metri!

Un grup de australieni tineri au creat valva pe internet cu abilitatile lor extraordinare la baschet. Echipa How Ridiculous a calatorit pana la Rotterdam (Olanda) pentru a dobori recordul la cea mai inalta lovitura la costul de baschet.

Dupa 62 de incercari, Kyle Nebel, in varsta de 20 de ani, a reusit sa inscrie un cos de pe turnul Euromast, inalt de 98 metri! Recordul anterior a fost stabilit la 67.89 metri, tot de unul dintre membrii grupului.

Camerele video au surprins magnifica traiectorie a mingii de baschet din mai multe unghiuri, in timp ce autoritatile locale au consemnat recordul, ce va fi trimis spre omologare la Guinness World Records.

Echipa "How Ridiculous" este sponsorizata de o organizatie crestina care lupta pentru ajutorarea copiilor sarmani.

TOP 10 cele mai scumpe transferuri realizate in aceasta vara! Real Madrid, liderul mutarilor tari... Confruntarea Romania-Ungaria debuteaza cu un meci de fotbal intre jurnalistii celor doua tari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x