Antena Căutare

Veste excelentă pentru FCSB înainte de meciul cu Lugano din Europa! Elvețienii au fost învinși la scor și au ajuns ”Lanternă Roșie”

Final de săptămână excelent pentru Dică & co. În ziua în care FCSB își învingea eterna rivală Dinamo, scor 1-0, viitoarea rivală din Europa League, Lugano, demonstra încă o dată că reprezintă cel mai accesibil rivala din grupa de calificare în primăvara europeană.

În etapa a 9-a din Super League, Lugano a fost învinsă la scor de neprezentare de Grasshoppers Zurich. Antrenor viitoarei adversare a românilor în Europa, Pier Tami, a început într-o formulă 3-5-2, însă nimic nu a ieșit conform planului.

Cei de la Grasshoppers au marcat prin Sigurjonsson '38 (penalty), Bajrami '77 şi Pusic '80, iar eșecul o trimite pe Lugano pe ultimul loc în campionat cu 8 puncte, la egalitate cu FC Thun.

Echipa lui Nicolae va da piept cu Lugano joi, 28 septembrie, în Elveţia, şi în 7 decembrie, la Bucureşti, în grupa G a Ligii Europa.

IATĂ REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI LUGANO - GRASSHOPPERS

Bravo, România! Cinci medalii la Campionatul European de gimnastică aerobică, dintre care două de aur... S-a elucidat misterul evoluțiilor slabe ale lui Alibec: ”Atacantul suferă de o afecțiune îngrozitoare", dezvăluie M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x