Antena Căutare

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Etapa a 8-a se încheie pe terenul performerei rundei anterioare din Liga 1, Viitorul. Echipa lui Gică Hagi se duelează cu codașa Hermannstadt, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport sau Telekom Sport

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Etapa a 8-a se încheie pe terenul performerei rundei anterioare din Liga 1, Viitorul. Echipa lui Gică Hagi se duelează cu codașa Hermannstadt, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - Hermannstadt este live video online, luni de la ora 21:00.

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Campioana României de acum două sezoane, Viitorul ocupă locul 7 după 7 etape cu 10 puncte acumulate. Puștii lui Gică Hagi au dat lovitura runda trecută, atunci când i-au administrat CFR-ului primul eșec din acest sezon. A fost un 2-1 chiar în Gruia. Dincolo, Hermannstadt e în criză profundă. Echipa lui Alex Pelici a ajuns pe locul 12, după 3 eșecuri în ultimele 4 etape de campionat.

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Dacă Viitorul vine după un succes cu campioana en-titre, echipa sibiană a suferit în runda trecută un eșec dureros, pe terenul ”propriu” de la Târgu Mureș, cu Gaz Metan Mediaș, rivala din județ. Odată cu eșecul de pe Trans Sil, finalista Cupei României din sezonul trecut ajunge la 4 eșecuri în primele 7 etape.

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Teoretic, Viitorul ar trebui să aibă un meci ușor cu Hermannstadt. Ne neapărat prin prisma formei sportive a trupei lui Gică Hagi, cu prin lipsa de formă a ardelenilor. Elevii lui Pelici reprezintă, până în prezent, singura echipă din Liga 1 care nu a scos vreun punct în deplasare. Până și FC Voluntari, ”Lanterna” campionatului, are un ”x” scos la Giurgiu.

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Duelul de duminică va reprezenta primul meci dintre cele două echipe în fotbalul românesc. La casele de pariuri, Viitorul lui Hagi are o cotă neașteptat de mare pentru un succes: 1,67. Spunem asta întrucât, cu excepția unei reprize din meciul cu Dinamo, Sibiul nu a arătat nimic în deplasare în acest sezon. Echipa lui Pelici are cotă 5,80 pentru succes, iar remiza primește 3,75.

Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Fără nicio emoție sau teamă de a pierde, la acest meci recomandăm un ”1 solist” cert!

Super-transfer la orizont pentru Ianis Hagi! Viitorul a primit o ofertă uriașă pentru ”decarul” naționalei U21... Biletul Zilei din Liga 1! Concordia-Sepsi și Dinamo Astra ne triplează miza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x