Antena Căutare

Viitorul - Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. Puștii lui Hagi încearcă să producă surpriza

Viitorul- Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. O altă reprezentantă a României, Viitorul, joacă azi, de la ora 18:00, în turul secund preliminar al Europa League. La fel ca FCSB, Viitorul lui Gică Hagi a avut un start de sezon modest în Liga 1, presărat cu un eșec, scor 0-1 cu Dunărea

Viitorul - Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. O altă reprezentantă a României, Viitorul, joacă azi, de la ora 18:00, în turul secund preliminar al Europa League. La fel ca FCSB, Viitorul lui Gică Hagi a avut un start de sezon modest în Liga 1, presărat cu un eșec, scor 0-1 cu Dunărea Călărași.

Viitorul - Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. Dacă FCSB a dezamăgit doar în Liga 1, Viitorul a avut timp s-o facă și în turul I preliminar din Europa League. Deși s-a calificat, echipa lui Hagi a evolua modest cu luxemburghezii de la Racing Union. Viitorul s-a calificat după o 'dublă' neconvingătoare': 2-0, în deplasare, și 0-0, acasă.

Rivala Viitorul de azi, Vitesse, s-a calificat în Europa League după un final de sezon încărcat în Eredivisie. Echipa din Arnhem a încheiat campionatul pe locul 6, iar apoi a jucat un play-off. A câștigat toate meciurile din această fază: 5-2 și 2-1 cu Den Haag/3-2 și 2-1 cu Utrecht.

Viitorul - Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. Așadar, Viitorul va avea în față o echipă foarte ofensivă. În afară de cele 12 goluri marcate cu Haag și Utrecht, Vitesse are o ofensivă onorabilă și în amicale. A marcat 7 goluri în 4 meciuri. Ultimul duel a fost un 3-0 cu Lokomotiv Moscova.

Viitorul - Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. Echipa care se va califica mai departe va juca cu o echipă venită din Liga Campionilor, mai exact cu cea care va pierde în „dubla” PAOK Salonic (Grecia) – FC Basel (Elveția). Formația elenă, pregătită de Răzvan Lucescu, s-a impus în manșa I, scor 2-1.

Antrenată de rusul Leonid Slutski, Vitesse are un lot care valorează 26 de milioane de Euro. Cel mai scump jucător este căpitanul Bryan Linssen (27 de ani), evaluat la 4 milioane de Transfermarkt. Linssen este și cel mai bun marcator al lui Vitesse din sezonul trecut, cu 17 goluri în 37 de partide. Acesta a fost urmat de slovenul Matavz (29 de ani), cu 16 goluri.

Viitorul - Vitesse, în turul II preliminar al Europa League. Vitesse a mai jucat două duble cu echipe din România, ambele în Cupa Uefa/Europa League. În 2002-2003, olandezii au eliminat Rapidul, după 1-1 la Arnhem și 1-0 în Giulești, iar în 2013-2014 au fost eliminați de Petrolul Ploiești, după 1-1 la Ploiești și 1-2 în Olanda.

Pontul recomandat la acest meci: x2 - cotă 1,40. Olandezii, deși nu au meciuri în picioare, par o echipă mult mai valoroasă și pot chiar să câștige acest meci.

Echipele probabile în Viitorul - Vitesse, ora 18:00:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriză uriașă pe piața transferurilor! La ce echipă îl vinde Gigi Becali pe Denis Alibec: ”Am un milion pentru el!”... Revista presei sportive, 26.07.2018: FCSB nu pierde în Europa, spune statistica; Trei nume grele pentru banca CFR-ului; ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x