Antena Căutare

West Ham, alaturi de Bart si Lisa in Familia Simpson

West Ham United e primul club englez care apare intr-un episod din Familia Simpson. Nu vorbim chiar de jucatori, ci de un banner cu numele echipei care sta la loc de cinste in dormitorul lui T-Rex, noul vecin al Lisei si Bart.

Seria a 24-a a "Familie Simpson" vine cu o surpriza placuta pentru fanii lui West Ham. Acestia isi pot vedea numele echipei favorite intr-o secventa din episodul "The Day The Earth Stood Cool".

Bart si Lisa se gandesc sa le faca o vizita noilor vecini. Prezentarile de rigoare, dar si o plimbare neasteptata in camera lui T-Rex, fiul cel mare al noii familii, acolo unde raman impresionati de bannerul urias cu West Ham, afisat la loc de cinste.

Serialul "Familia Simpson" (The Simpsons) este considerat de multi drept una dintre cele mai bune animatii americane. In 1998, a fost votat cel mai bun serial de televiziune al secolui XX de revista "Time". Se pregateste de sezonul 24 si are deja peste 500 de episoade difuzate.

Real Madrid, invinsa de Celta Vigo in prima mansa a Cupei Spaniei! Rezultatele din Optimi... UEFA ancheteaza Mafia Pariurilor din Romania! Un meci al Stelei este investigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x