Antena Căutare

Wigan - Manchester City 0-1 / Cetatenii, lideri solitari

Trupa lui Mancini s-a impus in deplasare cu la Wigan si a revent pe primul clasament in Premier League.

In debutul partidei, City a fost iertata de un penalty la o faza la care Barry l-a faultat in propriul careu pe Jordi Gomez. Arbitrul a lasat jocul sa continue, spre dezamagirea gazdelor.

Echipa lui Pantilimon (doar rezerva la aceasta partida) a reusit sa deschida scorul in minutul 22. Silva a executat perfect o lovitura libera si Dzeko l-a invins cu o lovitura de cap pe Al Habsi.

Sarbatoritul Zabaleta (care a implinit 27 de ani exact in ziua meciului) a avut o interventie salvatoare la faza creata de Rodallega, Moses si Jordi Gomez in minutul 30, asa ca cetatenii au intrat in avantaj la pauza.

In repriza secunda, Al Habsi a avut a avut o dubla interventie la Dzeko si Silva, pastrand proportiile scorului. Acelasi lucru l-a realizat si Aguero, care nu a nimerit poarta din 10 metri pozitie centrala.

Fluierul final a consfiintit victoria lui City, nu inainte ca Hart sa salveze in fata lui McCarthy. Cu acest rezultat, cetatenii ajung la 51 de puncte, cu 3 mai mult decat Manchester United.

Foto: Intact Images / EPA

Kimmi Raikkonen revine in Formula 1... Vezi lotul Libiei pentru Cupa Africii pe Natiuni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x