Antena Căutare

Zambia si Libia, egal in grupa A la Cupa Africii pe Natiuni

Primul meci al grupei A din faza a doua a grupelor s-a desfasurat, in ciuda unei ploi care a transformat terenul de pe Estadio de Bata intr-unul impracticabil.

Etapa a doua a grupelor Cupei Africii pe Natiuni a fost amanat aproape o ora din cauza intemperiilor abatute asupra Guineei Echatoriale.

In ciuda mlastinilor ce si-au facut locul pe stadionul din portul Bata, meciul dintre Zambia si Libia s-a desfasurat. Avea sa fie partida cu cele mai multe goluri inscrise pana acum.

Ahmed Osman Saad a deschis scorul pentru Libia, profitand de o interventie ratata a lui Chisamba Lungu la o pasa in adancime data de Walid.

Zambia a egalat prin unul din marcatorii din partida cu Senegal: Rainford Kalaba i-a pasat lui Mayuka iar acesta a readus echilibrul pe tabale cand trecuse o jumatate de ora de joc.

Dar Ahmed Saad a reusit dubla la inceputul reprizei secunde: acelasi Lungu a gresit la o pasa venita, de data aceasta, de la Ihab (48).

Doar 6 minute s-au bucurat Libia, deoarece capitanul Zambiei, Katongo, cel care a reluat la coltul lung o centrare din foarfeca a lui Nkausu.

In urma acestei remize, Libia obtine primul punct la aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni, in timp ce Zabia ajunge la cota 4.

Foto: Intact Images EPA

Cavani il elimina pe Chivu din Cupa Italiei... Vagner Love la Flamengo, de ziua mamei lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x