Antena Căutare

Zenit St Peterburg - Unirea, meciul salvarii pentru ialomiteni

Unirea Urziceni joaca in aceasta seara pentru a doua prezenta consecutiva in Liga Campionilor, in returul dublei cu Zenit.

Meciul care va incepe la ora 19:30 conteaza pentru turul 3 preliminar al celei mai importate competitii intercluburi din Europa.

Dupa 0-0 in tur, ialomitenii sunt considerati victime sigure, dar jucatorii lui Rony Levy merg in Rusia cu un singur gand, calificarea. Unirii ii este suficient si un rezultat de egalitate, cu mentiunea ca un 0-0 trimite meciul in prelungiri, poate chiar la penaltyuri.

"Presiunea e pe Zenit,nu pe noi, care trebuie sa fim mai relaxati si sa mergem sa dam tot ce este mai bun. Zenit este o echipa foarte bune si este favorita. Unde mai pui ca ne lipsesc si trei jucatori importanti la mijloc", a spus tehnicianul israelian al Unirii.

Pe de alta parte, tehnicianul italian al rusilor, Luciano Spaletti, a incercat sa ia presiunea de pe umerii jucatorilor. "Nu trebuie sa ne pierdem echilibrul sau concentrarea. Nu e important scorul in primele zece minute, noi trebuie sa presam continuu".

Fiscul pune sechestru asigurator pe fotbalisti... Spalletti: "Nu conteaza ca Unirea are probleme cu banii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x