Antena Căutare

Zlatan Ibrahimovic, reacție marcă înregistrată după foarfeca lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Juventus: ”A fost un gol frumos, dar....”

Zlatan Ibrahimovic, zeul execuților spectaculoase din lumea fotbalului, omul cu goluri imposibile, nu a putut să nu fie chestionat în legătură cu golul fabulos marcat de Cristiano Ronaldo în meciul cu Juventus.

Noaptea trecută, Zlatan Ibrahimovic a oferit un interviu celor de la ESPN în care a vorbit, printre altele, și despre golul momentului de pe planetă: foarfeca lui Ronaldo cu Juventus. Suedezul de la LA Galaxy a apreciat golul lui Cristiano, însă a ținut să facă un mic amendament:

”A fost un gol frumos, dar ar trebui să încerce și de la 40 de metri”, a spus Ibracadabra

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ibrahimovic face aluzie la golul său cu Anglia din 2012. În toamna acelui an, nordicii au dat de pământ cu Anglia, scor 4-2. A fost un "one-man show" în regia lui Zlatan Ibrahimovic. Printre cele 4 goluri, atacantul lui LA Galaxy a înscris și o adevărată bijuterie: foarfecă de la distanță foarte mare de poarta lui Hart.

”L-am văzut pe Hart ieşit şi am încercat să fac ceva pentru a şuta spre poartă. Eram căzut când mingea era în aer, apoi am văzut un fundaş făcând o alunecare ca să o respingă şi am vrut să strig: Nu! Dar mingea a intrat în poartă", a explicat Ibrahimovic superba sa reuşită.

Biletul Zilei 04.04.2018. Mizăm pe meciurile sigure de azi pentru un bilet câștigător... Biletul Zilei 04.04.2018. Super-ponturile de miercuri ne-au adus un bilet câștigător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x