Antena Căutare

Incident șocant la un liceu! Tavanul clasei s-a prăbușit peste elevii care susțineau teza la Geografie. Două fete au fost rănite

Momente de panică, joi dimineață, la Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău. Tavanul unei clase s-a prăbușit peste elevi. Incidentul s-a produs în jurul orei 9, în timp ce elevii clasei a XII-a susțineau teza la geografie.

Momente de panică, joi dimineață, la Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău. Tavanul unei clase s-a prăbușit peste elevi. Incidentul s-a produs în jurul orei 9, în timp ce elevii clasei a XII-a susțineau teza la geografie.

Copiii povestesc că au auzit cum se crapă tavanul, după are plăcile de polistiren au început să cadă peste ei, scrie observator.tv. Structura tavanului ar fi cedat din cauza unui videoproiector.

Două eleve au fost lovite de bucățile desprinse din tavan, dar nu au avut nevoie de intervenție medicilor.

În urma incidentului, examenului a fost întrerupt, iar elevii evacuași de urgență.

Taxă pentru căsătorie, de la 1 ianuarie 2019! În ce condiții trebuie să achite cuplurile 1.000 de lei la Primărie!... Circulație îngreunată din cauza viscolului. Ninge cu putere în mai multe zone din țară! Imagini surprinse în urmă cu puț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x