Antena Căutare

Top 3 utilaje agricole second hand necesare toamna

Deși toamna a venit, munca fermierilor nu se sfârșește, deoarece pentru a putea avea succes cu recolta de anul viitor, trebuie să se ocupe de pregătirea terenului

Deși toamna a venit, munca fermierilor nu se sfârșește, deoarece pentru a putea avea succes cu recolta de anul viitor, trebuie să se ocupe de pregătirea terenului pentru campania de primăvară. Astfel, după ce toate recoltele din acest an sunt culese și depozitate, începe procedura de pregătire.

Printre utilajele agricole de care fermierii au nevoie pentru a pregăti terenul se numără tractorul, plugul, discul etc. Pentru a avea rezultatele dorite, utilajele agricole trebuie să să nu prezinte defecte de funcționare.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul fermierilor, am întocmit un top 3 utilaje agricole second hand care sunt necesare toamna.

1. Tractorul - după ce se termină strângerea recoltelor și se finalizează și semănatul de toamnă, urmează aratul pământului. Pentru ca această operațiune să fie un real succes, fermierii au nevoie de un tractor puternic.

De exemplu, o variantă foarte bună este tractorul Deutz Fahr, care poate ajunge la o putere maximă de 230 cp, în funcție de model, cu transmisie 4x4. Un astfel de model poate funcționa până la 1460 de ore și poate fi achiziționat la un preț aproximativ de 100.000 de euro. Prețurile acestui model variază în funcție de specificații, dotări și anul de fabricație.

2. Plugul - aratul este una dintre cele mai importante activități agricole care se desfășoară toamna. Dacă arătura de toamnă este făcută în mod corect, atunci procesul de însămânțare va fi mult mai ușor. De aceea este mai mult decât necesar ca plugul folosit să fie în perfectă stare de funcționare.

Plugul reversibil Akpil, cu 60 cp este o soluție foarte bună având în vedere că este potrivit atât pentru arat, cât și pentru săpat. Acest model poate fi achiziționat cu prețuri începând de la 5000 de euro.

3. Grapa cu discuri - graparea pământului are scopul de a mărunții bulgării de pământ și de a afâna terenul proaspăt arat. Avantajul principal al acestui procedeu este că facilitează crearea unui pat germinativ favorabil culturilor următoare.

Intră pe CarZZ.ro pentru a descoperi toate anunțurile cu tractoare de vânzare, dar și cu alte utilaje agricole care sunt necesare campaniei de toamnă.

Cuplurile din Bacău care împliniesc 50 de ani de casatorie vor primi ”Diplomă de Onoare”... Breaking News! Mihai Constantinescu a murit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x