Antena Căutare

Tragedie pentru un român din SUA! A căzut în gol șase metri și nu s-a mai putut face nimic!

Tragedie în SUA. Un turist român a murit după un accident într-un parc

Tragedie pentru un român din SUA! A căzut în gol șase metri și nu s-a mai putut face nimic!
| pexels.com

Un turisst român care se afla în expediie în zona Cascadei Bridalveil, a căzut în gol circa șase metri de pe o stâncă după ce s-a dezechilibrat! Căzătura i-a fost fatală!

Salvamontiștii au intervenit la scurt timp, dar nu s-a mai putut face nimic în cazul bărbatului. Acesta a murit pe loc în urma ciocnirii cu solul.

Publicaţia Fresno Bee susţine că alte două persoane au fost rănite în două incidente diferite în parcul naţional în această săptămână, scrie Agerpres.

Primul, care a realizat luni o ascensiune până la o platformă de sub Cascada Bridalveil, a alunecat în timp ce escalada o stâncă

Celălalt bărbat a alunecat joi de pe o stâncă în zona Lower Yosemite Fall şi a fost prins sub apă între stânci înainte de a reuşi să se elibereze.

Autoritățile cer tuturor turiștilor și cetățenilor care se avântă în expediții de genul acesta să fie prudenți și să nu-și mia riște viața!

Mesajul dur transmis de episcopul Slatinei, în timpul slujbei dedicată Alexandrei: ”Creşti 15 ani un copil şi vine o jig... Atenționare pentru românii care vor să meargă în Grecia! Incendiile de vegetație sunt iminente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x