Antena Căutare

Galați: trei comune și șapte sate nu au curent electric

În urma furtunii care a avut loc în nord-estul județului Galați, marți seara, trei comune și șapte sate au rămas fără curent electric.

În urma furtunii care a avut loc în nord-estul județului Galați, marți seara, trei comune și șapte sate au rămas fără curent electric.

Comunele Berești, Fârțănești și Liești și satele aparținătoare Viile, Puricani, Aldești, Săseni, Șipote, Șerbănești au rămas fără energie electrică după ce trei rețele de medie tensiune și 21 de posturi de transformare au fost afectate de vântul puternic și ploaia torențială.

În zonă acționează pentru remedierea defecțiunilor echipe de la Electrica Galați.

Ploaia torențială a provocat inundații în comuna Schela, unde peste 50 de case au fost inundate. Pentru evacuarea apelor, în comună au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari care acționează cu patru motopompe dar și alte două motopompe care aparțin primăriei și sunt folosite de către localnici.

A obținut media 10 la Evaluarea Națională, nu a văzut niciodată marea și are un mesaj emoționant pentru părinții ei. „To... Iaşi: Trei persoane au fost lovite de tren; o femeie şi un bărbat au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x