Antena Căutare

Trenul zburător din depoul Berceni

Trenul "zburător" din depoul Berceni este blocat în parapetul din depou din ianuarie 2018 după ce a sărit de pe șine. Președintele sindicatului Metrorex, Ion Radoi, a anunțat miercuri că metroul va fi dat jos în maximum trei luni de la finalizarea depunerii candidaturii în data de 13 februarie.

Trenul zburător din depoul Berceni
Metroul blocat în perete

În luna ianuarie, la depoul de metrou Berceni, o garnitură care gara la capăt de linie a rupt parapetul de protecție, iar două vagoane au sărit de pe șine și sunt și acum suspendate la aproximativ doi metri înălțime față de nivelul terasamentului.

Metroul are o valoare de 6,5 milioane de lei, însă nu va mai fi folosit. Trenul a ajuns în peretele depoului din cauza softului defect, care nu a mai permis frânarea în dreptul opritorilor.

Rădoi a mai declarat că vinovații pentru această situație este compania spaniolă Alstom și miniștrii Transporturilor care au fost în funcție în ultimul an de zile.

Președintele care renunță la avionul oficial, pe care îl oferă prin tragere la sorți... Acolo unde trebuiau să-și însușească bune moravuri, ei și-au însușit bunuri. Ce au putut să facă doi minori de 7, repect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x