Antena Căutare

Uite cine îi pune coarne lui Matteo

Te-ai gândit vreodată că Matteo poate fi încornorat? Explicația ți-o dăm noi, acum: Daaa. De cine? O întrebare la care nu am găsit prea greu răspunsul


Te-ai gândit vreodată că Matteo poate fi încornorat? Explicația ți-o dăm noi, acum: Daaa. De cine? O întrebare la care nu am găsit prea greu răspunsul.

Pe repede înainte: am scotocit pe Facebook și am descoperit una tare de tot: Matteo poartă coarne. Nu, nu vă gândiți că l-a înșelat o femeie. Este vorba despre o poză postată pe rețeaua de socializare de bunul său prieten, Marcko, în care concurentul de la "Te cunosc de undeva", are două degete deasupra capului. Și din câte putem observa, îi și place că doar comentariul amicului său sună cam așa: "Cu fratele Matteo proaspăt tuns și încornorat"

Cât despre cel cu care se distrează, nu putem spune decât că este un apropiat, că altfel nu i-ar fi permis astfel de gesturi. Și mai mult, dacă mai aveți nelămuri, argumentăm: Marcko este tot artist și cântă bine de tot. A scos pe piață un nou single, "Te rog", o melodie cu o puternică încărcătură emoțională, în care se vor regăsi mulți tineri.

Cam atât, dacă mai aflăm ceva, vă ținem la curent!

Foto: Facebook

Cristina Dochianu pierde “super-fight-ul” cu Alex Ganci!... Greu de crezut, greu de făcut! Acrobaţii extreme pe două roţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x