Antena Căutare

Momente de GROAZĂ după ce un COPIL a tras FOCURI DE ARMĂ într-un celebru MAGAZIN DE MOBILĂ

Poliţia a deschis o anchetă după ce un copil a tras câteva focuri dintr-un pistol găsit în secţiunea de canapele a unui magazin IKEA din Statele Unite. Autorităţile spun că arma ar fi căzut din pantalonii unui cumpărător în momentul în care s-ar fi aşezat să testeze mobila.

Momente de GROAZĂ după ce un COPIL a tras FOCURI DE ARMĂ într-un celebru MAGAZIN DE MOBILĂ
focuri de arma trase de copil | pexels.com

Poliţia a deschis o anchetă după ce un copil a tras câteva focuri dintr-un pistol găsit în secţiunea de canapele a unui magazin IKEA din Statele Unite. Autorităţile spun că arma ar fi căzut din pantalonii unui cumpărător în momentul în care s-ar fi aşezat să testeze mobila. Bărbatul nu i-ar fi simţit lipsa şi şi-a văzut mai departe de cumpărături.

Pistolul a fost găsit de un grup de copii. Încântaţi de descoperirea făcută, cei mici s-au jucat cu el şi l-au descărcat accidental. Ca printr-un miracol, nimeni nu a fost rănit. Programul magazinul nu a fost afectat de incident.

Reprezentanţii IKEA au transmis un comunicat prin care anunţă “Incidentul de luni este unul cât se poate de serios. Ne cerem scuze familiei copiilor implicaţi şi le oferim sprijinul nostru deplin. Pentru a evita astfel de situaţii, vom interyice accesul cu arme în magazinele noastre”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x