Antena Căutare

Imagini greu de privit! Un copil de 11 ani este lovit cu bestialitate pentru că a încercat să fure mâncare dintr-un magazin

Un copil de 11 ani este lovit cu bestialitate pentru că a încercat să fure mâncare dintr-un magazin. Imagini video cu puternic impact emoțional

Un băiețel de 11 ani a fost bătut cu bestialitate după ce a fost prins furând niște mâncare, deși acesta explicase că îi era foame, deoarece acasă nu avea nici măcar "o tortilla cu sare".

Pe rețelele de socializare, a fost difuzat un videoclip în care copilul din Guatemala a fost bătut crunt pentru un presupus furt de hrană.
În imagini puteți vedea băiețeul, care plânge încontinuu, după ce a fost maltratat și chinuit de către o gașcă de bărbați necunoscută. Incidentul a avut loc în apropierea unui refugiu (terminal) de camioane din Guatemala.

Niște oameni cu suflet bun s-au oprit pentru a-l ajuta pe copilaș, dar Óscar Ordoñez López, în vârstă de 11 ani, plânge cu o suferință de neimaginat, în timp ce arată loviturile pe care le are pe spate, picioare și brațe.
Așa cum a explicat minorul, bătăile brutale i-au fost date de un grup de oameni numiți "Patroliții Terminalului", ca o pedeapsă pentru încercarea de a fura puțină mâncare.Băiatul a explicat că îi era foame, deoarece în casa lui nu există nici măcar "o tortilla cu sare".

După publicarea videoclipului, o echipă a Institutului pentru Drepturile Omului din Guatemala a căutat copilul pentru a-l duce la un spital și pentru a-i oferi toate îngrijirile medicale de care avea nevoie. Din imaginile următoare, este evidentă marcarea minorului pe viață și temerea lui de a mai lua contact cu oamenii.
În urma anchetei inițiate trebuie să determine dacă, pe lângă abuzul fizic, băiețelul a fost abuzat și exploatat sexual ", a spus Óscar Rodríguez, avocat pentru copii și adolescenți.

Revoltător este faptul că opinia din Guatemala a fost împărțită, deoarece mai multe persoane care au vizionat filmulețul trist în care apare băiețelul, spun că aceasta ,,este o modalitate bună de a pedepsi copiii și de a-i împiedica să devină criminali atunci când vor crește".

Imagini cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Măsuri de urgență pentru Salvarea Planetei! Oamenii de știință vor să reducă puterea soarelui pentru a evita încălzirea... Grav accident pe centura Iașiului care s-a soldat cu 2 morți și un rănit. Un martor declară,,A intrat pe sensul meu de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x