Antena Căutare

VIDEO - Bătaie de proporții între o profesoară și un elev de liceu. Și-au tras pumni în cap până au cedat

La un liceu din SUA, o profesoară s-a bătut cu pumnii, de la egal la egal, cu un elev de 16 ani care țipase la ea și devenise agresiv. Profesoara s-a năpsutit asupra lui cu un val de pumni.

VIDEO - Bătaie de proporții între o profesoară și un elev de liceu. Și-au tras pumni în cap până au cedat
Bătaie între o profesoară și elevul ei la liceul Jefferson din SUA

Totul a pornit de la faptul că elevul a început să țipe la profesoară. Acesta s-a apropiat amenințător de și și-a pus mâna pe ea. Nervozitatea a atins cote maxime, astfel că profesoara şi-a dat jos jacheta şi l-a luat la pumni pe elev. „Îndreăzneşte, numai, să pui mâna, crezi că mi-e frică de tine?“, i se adresează profesoara.

Lupta a continuat parte în parte până când colegii au început să țipe la cei doi. Unii chiar fug din clasă, în filmuleţ auzindu-se ţipetele panicate. În cele din urmă, elevul a fost arestat, iar profesoare a fost deocamdată suspendată de la ore, aflându-se sub investigaţie.

Liceul Jefferson din SUA este recunoscut pentru astfel de incidente. Ba mai mult, directorul Clay Hallbrook primise un pumn în faţă cu doar o lună în urmă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât de sănătos este să nu consumi carne! Vegetarianismul, un stil de viață sau doar o modă?... Șeful de la nefrologie și-a modificat cariera direct în calculatorul Ministrului Sănătății. "Colegi de-ai dumnealui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x