Antena Căutare

Alertă meteo 4 noiembrie 2019. Cod galben de vânt puternic. Rafale de peste 100 Km/h

Alertă meteo 4 noiembrie 2019. Cod galben de vânt puternic. Rafale de peste 100 Km/h sunt anunțate de meteorologi. Cum va fi vremea în această noapte

Alertă meteo 4 noiembrie 2019. Cod galben de vânt puternic. Rafale de peste 100 Km/h
cod galben de vânt puternic

Alertă meteo 4 noiembrie 2019. Meteorologii ANM au emis cod galben de vânt puternic pentru zonele de munte din mai multe judeţe, până la miezul nopţii. Meteorologii anunță că rafalele pot depăşi o sută de kilometri la oră

Meteorologii au emis, luni seară, mai multe avertizări cod galben de vânt puternic pentru zonele de munte din mai multe judeţe, până la miezul nopţii. Sunt așteptate rafale ce pot depăşi o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, o avertizare vizează judeţele Sibiu şi Braşov, unde, la peste 1.800 de metri altitudine, se înregistrează intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90...100 km/h.

O altă avertizare vizează zonele înalte din judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, viteza vântului depăşind, de asemenea, o sută de kilometri la oră.

O altă avertizare cod galben a fost emisă pentru judeţele Maramureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, de asemenea, pentru zonele înalte.

Şi aici vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 90...100 km/h.

Avertizările sunt valabile până la miezul nopţii.

Meteo: Cum va fi vremea marți, 5 noiembrie 2019

ANM anunță vreme frumoasă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, spre înnorat, iar vântul va sufla slab, până moderat. Ziua de marți vine cu temperaturi cuprinse între 8 și 22 de grade.

Meteo 5 noiembrie. Vremea în București va fi una calmă, cu cer senin pe tot parcursul zilei. Nu sunt așteptate precipitații, iar vântul va sufla slab. Temperatiurile maxime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

Meteo: valul de aer tropical, responsabil pentru temperaturile de vară

Valul de aer tropical ne aduce vreme de vară în noiembrie. Temperaturile doboară record după record şi ziua, şi noaptea. Diferenţele de temeratură de la o săptămână la alta sunt de 18 grade Celsius.

Spre exemplu, în 46 de localităţi din toată ţara, noaptea trecută a fost cea mai călduroasă noapte de 3 spre 4 noiembrie de când se fac măsurători.

Meteo: Val de aer tropical în România. Temperaturi maxime record! Cum va fi vremea în următoarele zile... Furtuna "Amelie" a semănat prăpăd în Franţa, Italia şi Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x